Anders RinmanEva KarlssonJohanna SteniusMagnus FerminMarianne EngblomMarie HolhammarMatts HeijbelPia HallSven Ljung
Anna Kleinwichs MagnussonJörgen GedeonKarin GustafssonLotta NylanderMichael WallNicole KlingTomas TullbergTorsten TullbergAnders Rinman
Anna Kleinwichs Magnusson
Eva Karlsson
Johanna Stenius
Jörgen Gedeon
Karin Gustafsson
Lotta Nylander
Magnus Fermin
Marianne Engblom
Marie Holhammar
Matts Heijbel
Michael Wall
Nicole Kling
Pia Hall
Sven Ljung
Tomas Tullberg
Torsten Tullberg

Anna Kleinwichs Magnusson

Copy och skribent

Kompetensområden:
Copy och skribent som skriver traditionell konsumentreklam, B2B, artiklar för bransch- och kundtidningar och texter för webb.

Urval av kunder:
Uppdrag Tullbergs Kommunikationsbyrå: Peab, Jusekmm. Egna uppdrag: Electrolux och OTW. Har tidigare arbetat på byrå med kunder som Microsoft, Accenture, Motormännen och Föreningssparbankens Fastighetsbyrå.

Utbildning:
Fil. kand. i språk (lingvistik, italienska och språk & IT). Kreativt skrivande på folkhögskola, journalistik på Poppius, copy på Forsbergs, TV-journalistik på Medieskolan där jag senare föreläste i att skriva för webb. Kurser i foto, webbdesign, spanska och affärsengelska.

Erfarenheter:
Har arbetat som webbredaktör och webbcopy på webbyrå och som copywriter på reklambyrå. Innan dess som kommunikatör, säljare och researcher.

Tidigare arbeten:
Säljare på eBay, researcher på Universum, konsult för Manpower, utbildningssamordnare för Wella Studio, administratör på den italienska banken BPI i London, receptionist hos Advokatgruppen i Stockholm, säljare på Slottsträdgården Ulriksdal och i konsthantverksbutiken E. Torndahl. En mix som jag har nytta av i mitt arbete som skribent.

Övrigt:
Jag talar italienska och förstår spanska.
Tullbergs Kommunikationsbyrå Stockholm

Tel: 08-673 13 00
Mobil: 0708-318511
E-post: anna@castorcommunication.com
 

TULLBERGS KOMMUNIKATIONSBYRÅ AB Krukmakargatan 22 118 51 Stockholm tel 070 928 22 19 torsten.tullberg@tullbergs.se