OM TULLBERGS KOMMUNIKATIONABYRÅ


Affärsidé
Tullbergs Kommunikationsbyrå AB arbetar för att öka kundernas lönsamhet och förtroendekapital genom att erbjuda tjänster inom strategisk kommunikation, varumärkesarbete och produktion av material för information och marknadsföring. All kommunikation vi gör ska vara särskiljande, skapa mening och beröra.

Arbetsområden
Tullbergs Kommunikationsbyrå är en fullservicebyrå. Vi hjälper våra uppdragsgivare att nå sin målgrupp med rätt budskap i det stora utbudet av traditionella och nya kanaler som står till buds.

Tullbergs Kommunikationsbyrå arbetar med
Strategisk kommunikation
Varumärkesarbete
Produktion av material för information och marknadsföring

Medarbetare
Tullbergs Kommunikationsbyrå är en nätverksbyrå bestående av sjutton erfarna kommunikations- och varumärkesstrateger, projektledare, copywriters, skribenter, en corporate storyteller, pr-konsult, en specialist på social media, webbredaktör, flera AD, grafiska formgivare, originalare och en illustratör.

Kunder
Våra kunder är kulturinstitutioner, organisationer och myndigheter.

Tre arbetsgrupper
Tullbergs Kommunikationsbyrå erbjuder tjänster inom flera olika områden. Vi har tre kompletta arbetsgrupper.

KULTURMARKNADSFÖRING
En arbetsgrupp inriktar sig helt mot kulturinstitutioner. Den har under femton år arbetat med strategisk kommunikation för Kulturdepartementet, Kulturrådet, Kulturförvaltningen, de tjugo största museerna samt ett flertal olika kulturprojekt.

ORGANISATIONER
En annan arbetsgrupp arbetar med strategisk kommunikation, marknadsföring och information för organisationer. Gruppen har uppdrag för ett tiotal branschorganisationer.

FÖRETAG
En tredje arbetsgrupp arbetar med strategisk kommunikation för företag. Tullbergs Kommunikationsbyrå har utfört strategiska kommunikationsuppdrag för ett antal företag inom Peab, för PC Rettig Investment och Skärholmen Centrum

Kommunikationsbyrå Stockholm
Tullbergs Kommunikationsbyrå grundades 1994 och finns på Södermalm i Stockholm, alldeles vid Mariatorget.

Krukmakargatan 22
118 51 Stockholm, Sweden

Kontakt
Kontaktpersoner:
Torsten Tullberg och Tomas Tullberg
+ 46 (0) 8 673 13 00
torsten.tullberg@tullbergs.se

Tullbergs på facebook

 

TULLBERGS KOMMUNIKATIONSBYRÅ AB Krukmakargatan 22 118 51 Stockholm tel 070 928 22 19 torsten.tullberg@tullbergs.se